Valttikäyntikortti

Useimmiten käyntikortti aloittaa liikesuhteen tai asiakasuhteen – tai suhteen. Kortin pitää tehdä vaikutus. Mutta entä millainen on kortti, joka lopettaa (liike)suhteen?

Newyorkilaisella Terrapinillä on asennetta. Alla oleva yksinkertainen kortti on heidän vakiovalikoimastaan, josta löytyy muitakin helmiä. Olen tilannut heiltä muutamia settejä ja olen tyytyväinen asiakas. Saitti on selkeä, palvelu on aina ensiluokkaista ja toimitus nopeaa. Asiakaskokemus syvenee, kun paketti tulee kotiin. Kuka muka ei ilahdu maastokuvioisesta silkkipaperista? Camo, come on.

Mutta tämä kortti. Ehkä ei tule käytettyä, ehkä tulee. (No on tietysti käytetty jo.) Joka tapauksessa, on hyvä pitää taskussa vähän Fuck Offia varmuuden vuoksi. Elämme kovia aikoja. Aina voi tulla tilanteita, joissa liike- tai muu suhde olisi hyvä lopettaa heti alkuunsa. Tällä kortilla se käy hillityn selkeästi.

L1050816

L1050817

L1050822

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s