Kirja on kaupassa

kuva-94

Vielä yksi Vapaa tyyli -aiheinen postaus (tällä viikolla) ennen paluuta arkeen. Kirjani ilmestyi tänään ja iso kasa uuden sukupolven suomalaista tyylikirjaa oli pinottu ainakin Helsingin Akateemisessa kirjakaupassa paraatipaikalle jo eilen. Vapaa tyylihän on ensin myynnissä exclusive-tyyliin Akateemisissa kirjakaupoissa ja Stockmann-tavarataloissa.

Aika kirjan painoon menon ja ilmestymisen välillä on kirjoittajalle haastavaa. Se voi tuntua vapaalta pudotukselta: mitään ei (onneksi) ole enää tehtävissä, ja toisaalta projekti on vielä loppujuhlintaa vailla!

Kirjoittajalle julkkaripäivä onkin tärkeä ja juhlallinen etappi. Oman tuotoksen näkeminen ja selaaminen on tunteellinen hetki. Työ tehty. Vaikka seuraava projekti olisi jo päällä, nyt saa tuulettaa.

Tyylikirjan kohdalla kyseessä on minulle yhden unelman täyttyminen. Juuri tämän kirjan halusin aina kirjoittaa. Ja siinä se nyt on!

Vapaan tyylin yhtenä suurena tavoitteena on uudistaa ja rentouttaa keskustelua tyylistä ja miesten pukeutumisesta. (Toisena tavoitteena on lopettaa se pelleily, että vaimot ostavat vaatteet miehilleen, mutta siitä lisää myöhemmin.) Keskustelu alkakoon!

Tänään juhlitaan, huomenna taas postataan.

Jani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s