Vapaa mies New Yorkista

freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-16

David Coggins on newyorkilainen kirjoittaja. Hänen tekstejään on julkaistu muun muassa Esquiressa, Interview’ssa ja Wall Street Journalissa. Lisäksi hän on vuosia vastannut amerikkalaista hegemoniaa vahvistavan A Continuous Lean -blogin parhaista teksteistä.

Kirjoittajana Cogginsin vahvuus on tyylitaju. Samaa hillittyä ja rosoista arvokkuutta voi sanoa olevan hänen pukeutumisessaan. Satunnaiselle suomalaiselle blogilukijalle Cogginsin todellinen arvo on olla uskottava tyylihenkilö. Hän pukeutuu tweediin, vakosamettiin ja neulekravatteihin, polttaa sikareja ja juo viskiä.

Coggins saattaa olla Wes Andersonin elokuvien henkilöhahmo. Ilmeisesti hän on todellinen henkilö.

Nyt Coggins on valjastettu newyorkilaisen miestevaateliike Freemans Sporting Clubin uuden malliston kivikasvoksi. Freemans Sporting Clubin tunnettu motto on ”made local, buy local”. Kaikki vaatteet merkin New Yorkin liikkeessä on valmistettu 10 mailin säteellä myyntipaikasta.

Mahtava liike! Suomen ja YMT:lle suorin linkki Freemans Sporting Clubiin on valokuvaaja Tuukka Koski. Lahjakas herra Koski on kuvannut Freemansille vaikuttavaa materiaalia.

Freemans Sporting Club on ollut newyorkilaisen miesten tyylin uskottavin taso lähes 10 vuotta. Freemans on käsite, joka vaikutteet ulottuvat New Yorkissa muotiin, retailiin, ravintolamaailmaan ja laajasti koko manhattanilaisen urbaanin kulttuurin kenttään.

David Coggins luonnollisesti on klubin yhteistyökumppani jo pitkältä ajalta. Itse asiassa, jos Freemans olisi ihminen, hän oli David Coggins.

Jos olet ostoaikeissa ja aikuisempi katu-uskottavuus kiinnostaa, enää ei tarvitse matkustaa Lower East Sidelle. Freemans Sporting Clubin rennompi ja yllättävän värikäs mallisto tälle keväälle on myynnissä MR PORTERissa ja kuvattuna alla David Cogginsin päällä. Do it.

freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-1 freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-2 freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-3 freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-7  freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-9 freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-12 freemans-sporting-club-ss-2015-fsc-mr-porter-in-stock-8

Teksti: Jani

Kuvat: Freemans Sporting Club

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s