YMT: Laatua ja farkkua

Kuva

Nike Gyakusou. Barena. Saturdays Surf. Ja tietysti laaja valikoima Gitman Vintagea.

Jos sekoitat pukeutumiseesi hillityin annoksin workwearia, arvostat laatua ja pidät siitä, että vaatteesi on valmistettu brändin kotimaassa – oli kyseessä Italia tai USA – My O My on sinulle jo tuttu paikka.

Fakta: My O My THE MEN on maailmanluokan miesten vaateliike. Huippuvalikoimasta ja asiantuntevasta palvelusta saattaa kiittää tätä miestä. Harri, 45, Pyörittää Helsingin Erottajalla My O My’n miesten liikettä ja pukeutuu kuten ostaa.

Harri, mistä haet vaikutteita My O My’tä ajatellen? Onko esimerkiksi joku tietty nettisivu tai blogi, jota seuraat?

Seuraan jonkin verran esimerkiksi SLAMXHYPEä ja Hybebeastia, mutta periaatteessa netistä ei ole hyötyä sisäänoston kannalta. Kun joku juttu on netissä, se on jo liian myöhäistä. Minulle tärkein tapahtuma on miesten Pitti Uomo -messut Firenzessä. Pitti Uomo on tänä päivänä yksinkertaisesti paras ja kaikenkattava miesten myyntitapahtuma.

Kuva

Mikä yksittäinen vaatekappale kuvaisi omaa tyyliäsi parhaiten?

Farkut on ollut mulle se tärkein juttu. Farkut on kaiken perusta, ja ollut jo pitkään. Farkkujen kautta innostuin työmieslookista ja tykkään yhdistellä bleiseriinkin workwear-elementtejä. Vaikka kaulassa olisi solmio tai rusetti, jalassa pidän tämäntyyppisiä vintage-farkkuja.

Kuva

Mitä lehtiä suosittelet?

Itse asiassa ostan paljonkin lehtiä, koko kavalkaadin Purplesta Vanity Fairiin. Dazed & Confused tietysti, he ovat skarppeja nettipuolellaankin eli Dazed Digitalissa. Yksittäisistä kirjoittajista luen erityisesti amerikkalaisen GQ-lehden Glenn O’Brieniä, sekä lehdessä että hänen omalla saitillaan.

Harrin takki: Universal Works.

Paita ja solmio (My O My THE MEN): Gitman Vintage.

Farkut: Levi’s Vintage.

Tennarit (My O My THE MEN): Converse.

Teksti: Jani
Kuvat: Elina

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Muiden säännöt: Chris Olberding, Gitman Vintage | Yhden miehen tyyli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s