Perjantailinkki 2607

YMT:n kolme alakoukkuisen iskevää linkkausta kesäperjantain kunniaksi.

bryan-cranston-gq-magazine-august-2013-04

– Viikon tiukin GQ-juttu! Bryan Cranston iskee tiskiin tarinaa Breaking Badistä ja sarjan lopusta. Vaikkei tuntisi miestä tai koko sarjaa, juttu kannattaa tsekata Nathaniel Goldbergin kuvien takia. Lue juttu.

f5610c6beb5f242e_landing

– Kuuminta tänä syksynä: miten pääset vähemmällä, miten saat ilmaista pizzaa ja tietysti, miten rikastut helpommin. Life hacks ja muut elämän pikkucheatit on listattu Wiredin kolossaaliseen juttuun. Lue!

Ovadia_sons_Showroom_021

– Michael Williamsin A Continuous Lean on hieno, hieno blogi. Williams on tehnyt vuosia duunia amerikkalaisen tekstiiliteollisuuden eteen ja häntä saadaankin mielestäni kiittää koko Made in the USA –buumista. Mielestäni ACL:n hienoin juttusarja on suunnittelijoiden työhuoneita ja vaikutteita avaava From the Desk of… Uusimmassa setissä vieraillaan Ovadia & Sonsin toimistolla. Lue!

Kuvat:

GQ

Google Life Archive

A Continous Lean

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s