Jokainen Sauma on mahdollisuus

Olli Holstikko Sauma liike

Sauman perustajiin kuuluva Olli, 37, summaa liikkeensä myyntifilosofian osuvasti. ”Laatua, mutta fiksuun hintaan”.

Jos olet etsimässä uutta taskuliinaa tai vyötä, älä ohita Saumaa. Samasta paikasta saat toki myös valmispuvun, mittatilauspuvun tai räätälinpuvun, mutta mikä tärkeintä: aina henkilökohtaista ja hyvää palvelua.

Sauma liike

Tuntuu, että kyseessä on laajempi ilmiö. Uudenlainen suomalainen urbaani kauppiaskulttuuri, joka näkyy myös ainakin Helsingin uudemmissa yrityksissä Pelagosta Kaffa Roasteryyn. Ammattitaitoiset artesaanit ammentavat inspriaatiota rakkaudesta tekemiseen ja matkoiltaan maailmalta. Samalla he sementoivat suomalaiseen maisemaan ja ihmisiin uutta pirteyttä. Palvelua, laatua ja hymyjä – onhan se nyt mieletön konsepti.

Jokainen Sauma on mahdollisuus. Kun nuoret yrittäjät tekevät intohimolla juttua, johon todella uskovat, asiakas voittaa aina.

Olli Holstikko Sauma liike

Kuvasimme Ollin toisessa Sauman vanhoista liikkeissä, mutta Sauma on sittemmin muuttanut yhteen, hulppeaan liikehuoneistoon. Uusi sijainti on Annankadun ja Bulevardin kulmassa, osoitteessa Bulevardi 14. Osoitteet muuttuvat, tyyli pysyy.

Sauma liike

Sauman valikoima on tarkkaan poimittu. Carmina, Tombolini ja asusteistaan tunnettu legendaarinen firenzeläiskauppa Eredi Chiarini ovat kaikki merkkejä, jotka tekevät vaikutuksen vaativaampaakin #menswear-tuntijaan.

Sauman on kansainvälinen taso on huomattu maailmalla. Ruotsalainen Plaza Uomo -lehti nosti juuri Sauman – ainoana liikkeenä Suomesta – 100 maailman parhaan miesten vaateliikkeen listalleen.

kuva 1 kuva 2

Sauma eroaa Bulevardinkin tarjonnasta juuri Ollin mainitsemalla filosofialla. Hintataso antaa mahdollisuuden myös niille, jotka ovat ensimmäisen puvun tai ensimmäisen mittatilauspuvun ostossa.

Olli Holstikko Sauma liike

Sauma liike

Mitä valmisvaatteisiin tulee, Olli mainitsee Firenzessä kahdesti vuodessa järjestettävät Pitti Uomo -messut yhdeksi tärkeimmistä ostotilaisuuksista. Juuri Pittistä ovat löytyneet esimerkiksi pienet italialaiset merkit, jotka luovat Sauman hienostuneen, italialaisuuden parhaista puolista ammentavan tyylipaletin.

Lyhyt muistilista:

Sauma.

Bulevardilla.

Kysy Ollia.

Olli Holstikko Sauma liike

Teksti (ja Instagramit): Jani

Kuvat: Elina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s