Yhden miehen bloginimigeneraattori

Screen Shot 2013-11-20 at 10.19.45 AM

First world problemeista stressaavin? Blogin perustaminen on vaikeaa, koska hyvän nimen keksiminen on lähes mahdotonta!

Onneksi Breathnaigh-blogi rientää apuun miesten tyyliblogien nimigeneraattorilla. Loistava palvelu. (Olen varma, että generaattori on koodattu Brooklynin Red Hookissa käyttäen parhaita artesaanimateriaaleja, heritage-koneita ja tweedrusetti kaulassa. Koodatessa ei ole juotu Red Bullia, vaan tietysti Mexican Cokea.)

Kunpa vain olisimme tienneet tästä aiemmin! Yhden miehen tyylin sijaan olisimme Bottle Green Tie Clip. Tai  Pick Stich Craftmanship. Tai hei ehkä Yhden Miehen Corduroy Cuffs. Yhden Ivy Selvedgen tyyli? Tätä pitää nyt miettiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s