Alussa kaikki on mahdollista

Screen Shot 2014-03-14 at 5.16.54 PM

Maanantai on hieno päivä, sillä maanantaina kaikki on mahdollista! Tiistai – no se on jo toinen juttu.

Jos viikon alku kuitenkin tuntuu haastavalta, muista tämä yllä oleva kuva. Kutsutaan sitä vaikkapa maanantain äijämäiseksi rohkaisukuvaksi. Olkoon kuva muistutus siitä, että kaikkien pitää aloittaa jostain.

Harley Davidson on nykyään kuuden miljardin dollarin bisnes. Kuvassa on HD:n ensimmäinen tehdas. Pieni tönö, joka ei näytä juuri miltään ja kuitenkin kätkee jo sisälleen kaikki mahdollisuudet. Samaa ajatusta kannattaa soveltaa viikon, päivän ja yksittäisen projektin starttiin. Alku on aina mahdollisuus.

Kuvakaappaus on mainion HUH:in sivuilta.

Teksti: Jani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s