Miehiä ja uudenvuodenlupauksia

 

Tuukka Koski photographer

YMT:n reitille viime vuonna osuneilla suomalaisilla herroilla on vahva edustus amerikkalaisen GQ:n tammikuun 2015 ensimmäisessä tärpeissä.

Amerikkalaiset ovat uudenvuodenlupausten maailmanmestareita. Visuaalisuudessa luotetaan suomalaiseen laatuun.

Newyorkilaistunut valokuvaaja Tuukka Koski (kuvassa yllä) on kuvannut GQ:n jutun vaatekaapin uudistuksesta. Tuukan haastattelu Yhden miehen tyylissä löytyy täältä.

GQ:n vaatekaappijutussa on hyviä pointteja. Elämäntaparemontin voi ulottaa kehon ulkopuolelle. Kaapin ei pitäisi piilottaa vaatteita, vaan helpottaa niiden valitsemista. Kun vaatteiden säilyttämistä miettii puoli minuuttia, niiden ikää tuplaantuu. Ripusta puvut, housut ja t-paidat roikkumaan, taittele villapaidat hyllylle. Pidä vaatteiden huoltoon tarvittavat työkalut (silitysrauta ja nukannappaajat) käden ulottuvilla. Anna solmioiden roikkua (YMT huom: paitsi ehkä neulesolmioiden).

Vapaa tyyli -kirjan kuvittaja Rami Niemen työn jälkeä näkyy säännöllisesti GQ:ssa. Juttu paremmista elämäntavoista on vanha, mutta erittäin ajankohtainen vuoden alussa. Lue: The 10 Habits of Highly Unflabby People.

Teksti: Jani

Kuva: Elina

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s