Mestari – yhdet vielä ja sitten lasku

IMG_4548

Miten kivijalkakauppa pärjää nykymaailmassa? Ylivoimalla.

My o My THE MEN -liikkeen primus motor Harri siirtyy opetushommiin. Harri oli lauantaina viimeistä päivää duunissa miesten vaateliikkeessä, jonka maineen ja laadun hän rakensi. Vaikka et olisikaan ollut vakioasiakas – olisi muuten kannattanut olla – voit kiittää Harria siitä, että Helsingin katumuoti on napsahtanut hänen ansiostaan muutaman tason ylöspäin.

Teimme Elinan kanssa Harrista yhden tämän blogin ensimmäisistä tyylihaastatteluista vuonna 2013. Tuntuu kurantilta edelleen.

Hehkuttamatta liikaa keskustelujamme Pitti Uomosta, Kaliforniasta tai musiikista, todettakoon, että Harrin ansiosta olen tutustunut ja oppinut luottamaan muun muassa Gitman Vintageen, Barenaan, Edwiniin, Mismoon ja Rivierasiin. Arjen kulmakivet, ne on siinä.

My o My’n miesten liikkeen valikoima kelpaa vertailussa mille tahansa liikkeelle maailmassa. Ei mikään ihme, että herra lähtee Helsinki Design Schooliin opettamaan täyspäiväisesti. Tieto ja taito on tehty jaettavaksi.

Grazie.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s