Wauhtiajojen kasvot

YMT Wauhtiajot 2013

Lauantaina Helsingissä järjestetty Wauhtiajot antoi pyöräilyn ystäville mahdollisuuden pitää taukoa Tour de Francen uusintojen tutkimisesta ja jättää avaruusajan spandexit kotiin. Perinteiden mukaisesti Helsingin kaduilla nähtiin muun muassa italialaisia ja ranskalaisia klassikkopyöriä Bianchista Peugeotiin, menneiden mäkietappien vintagevaatteiden estetiikkaa ja pitkiä partoja eli ginopartaleita.

Tapahtumaan järjestäjiin kuuluva Petri Pussinen (alla olevissa kuvissa Brooklyn-lippiksessä ja Williamsburg-parrassa) esittelee täydellistä Wauhti-lookia.

YMT Wauhtiajot 2013

Wauhtiajoissa ei poljeta veren, vaan brien, patongin ja täydellisen espresson maku suussa. Petri Pussinen sanoikin viime vuonna Helsingin Sanomien haastattelussa, että ”pyö­räi­le­mi­sen li­säk­si vä­hin­tään yh­tä tär­keää ta­pah­tu­mas­sa on tois­ten ajo­pe­lien ja ajo­vaat­tei­den ihai­le­mi­nen”. Perfetto!

Elinan kuvat tavoittavat Wauhtiajojen syvemmän olemuksen. Pelagon lahjoittamia palkintoja jaettiin vain muutamille, mutta 25 ja 100 kilometrin pyörälenkin onnellistava syvävaikutus näkyy jokaisen kasvoista.

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

YMT Wauhtiajot 2013

Teksti: Jani

Kuvat: Elina

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Merckxillinen mies | Yhden miehen tyyli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s