Perjantailinkki 1907

Kuulin juuri slow blogin käsitteestä. Sehän on ideana huomattavasti parempi kuin bloggarille tyypillinen jatkuva huopaaminen (”sori, etten ole… / nyt kyllä aion olla aktiivinen…”).

Hitaasti kiiruhtaen, alla kolme kovaa linkkiä viikonlopun kynnyksellä.

mickey_drexler_jcrew

– Amerikkalainen vaateketju J. Crew on vihdoin ajankohtainen vanhalla mantereella, kun Euroopan lippulaivaliike avataan Lontoossa. FT:n How To Spend It kuvaa jutussaan inspiroivan CEO Mickey Drexlerin merkitystä preppymenestyjän maihinnousun kunniaksi. Juttu How To Spend It -lehdessä.

L1070442

– Sama lehti eli Financial Timesin How To Spend It on aika tarkalleen nimensä mukaisesti opas siihen, miten miljoonat saa kulumaan tyylikkäästi. Yleensä lehden osto-oppaissa käsitellään aristokraattisia hankintoja: viinitiloja, lentokoneita tai omia saaria. Mutta ei aina. Nyt puhutaan solmion ostosta. Haastattelussa myös YMT:lle tuttu mies, Drakesin Michael Hill.

tumblr_mmtv2fezg31r0mf51o1_500

– Kuulin sattumalta radiosta J. Karjalaisen ja Mustien lasien vanhan vedon ”Brando soitti congarumpuja”. Musikaalisten taitojensa lisäksi Marlon Brando, varsinkin nuori Brando, oli kyllä huikean tyylikäs. Blogi nimeltä A Headlong Dive esittelee viikonlopun kunniaksi Brandon tyyliä.

One comment

  1. Päivitysilmoitus: Muiden säännöt: Frank Muytjens, J. Crew | Yhden miehen tyyli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s